Vintage stripposters

Vintage stripposters

Vintage stripposters

De periode waarin de eerste stripboeken op de markt kwamen ligt al weer even achter ons en is voor velen onbekend terrein. Maar wist je ook dat juist in die periode prachtige exemplaren op de markt kwamen en razend populair werden. Ontwerpen waar men vandaag de dag nog steeds van kan genieten! Van een aantal van deze populaire klassieke stripboeken uit de periode 1947 t/m 1948 zijn nu prachtige vintage stripposters te koop en in drie verschillende genres verkrijgbaar op Stripboekenhandel.nl. De nostalgische, stoere en vooral stijlvolle ontwerpen zijn een echte blikvanger in je interieur.

Sfeervolle stripposters

De eerste set vintageposters die op de website verkrijgbaar is bestaat uit drie full-colour bedrukte prenten van Jungle Girls op luxe papier. In deze drieluik vind u avontuurlijke en exotische omslagen waaronder van Exiting comics nr. 64 uit 1948, Sheena Queen of the Jungle nr. 17 uit 1952 en Rulah, Jungle Goddess nr. 22 uit 1949.

Daarnaast kunt u ook voor stripboekomslagen van SCI FI Girls terecht op de website van Stripboekenhandel.nl. Drie fraaie full-colour stripboekprenten van science fiction girls die de onsterfelijke omslagen sierden van Strange Worlds nr. 5, Startling Comics nr. 49 en Wonder Comics nr. 12.

Tot slot kunt u ook voor Superhelden Girls bij Stripboekenhandel.nl terecht. De heldhaftige drieluik superhelden bevat de klassieke stripboekomslagen van  America’s Best Comics nr’s 24, 25 en 28 uit de periode 1947 t/m 1948.

Groot aanbod vintage stripboeken

Op de website van Stripboekenhandel vindt u naast deze klassieke prenten van vintage stripboeken ook een groot en divers assortiment aan klassieke stripboeken en pockets waaruit u een keuze kunt maken. Of u nu op zoek bent naar western stripboeken, actiehelden, uit het oorlog en verzet genre of iets anders, neem gerust een kijkje op de website van Stripboekenhandel.nl en laat je verrassen door ons aanbod.

Bekijk hier alle vintage strips

Bekijk ook onze andere webshops