Star Wars comics

Star Wars Comics

Star Wars Comics

Star Wars is een spannende Sci-fi serie uit Amerika die oorspronkelijk werd bedacht door de regisseur en producent George Lucas. Het gaat over een strijd tussen goed en kwaad in een sterrenstelsel hier ver vandaan  “The Force”  is een mysterieuze kracht en speelt een prominente rol in de strijd. De stripboeken, games en spin-off films vormen samen de Expanded Universe en zijn een mooie toevoeging aan de wereld van Star Wars.

Stripboeken van Star Wars kopen bij online stripboekwinkels

Star Wars is een van de best bekeken series ooit, maar wist je dat er ook stripboeken van Star Wars zijn gemaakt? Je kunt de verfilmde verhalen lezen maar ook de spannende losse avonturen beleven over Prinses Leia, Darth Vader, Kyro Ren, Han Solo, Luke Skywalker en andere helden en slechteriken uit de serie. De Star Wars stripboeken worden door verschillende tekenaars gemaakt waaronder van Lucasfilm, Marvel en er zijn zelfs edities in de Japanse Manga stijl gemaakt.

Alles wat je nog niet wist over Star Wars

De populaire serie bestaat uit drie triologieën. Daarnaast zijn er ook nog losse films, series en games die verder gaan in de geschiedenis van Star Wars of zich in de toekomst afspelen. De Star Wars stripboeken verdiepen zich vaak in een bepaald personage. Zo kom je alles te weten over bijvoorbeeld Luke Skywalker en kom je achter allerlei leuke feitjes zoals wie de littekens aan Snoke heeft gegeven. De Star Wars stripboeken zijn zeker het lezen waard voor de Star Wars liefhebbers die de films al bekeken hebben.

Alle Star Wars comics zijn bij ons online te bestellen

De Star Wars stripboeken zijn erg gewild en zijn gemakkelijk te verkrijgen op onze website. Zo hoef je niks te missen van de serie en kom je alle verbanden te weten over verschillende personages uit een sterrenstelsel hier ver vandaan.

Alle Star Wars comics bekijken? Klik Hier!