Uw stripboeken verkopen?

Heeft u zelf stripboeken te koop? Dan kun je deze wellicht verkopen aan Stripboekenhandel.nl! Wij kopen regelmatig grote partijen strips in, maar ook kleine hoeveelheden of collector’s items kopen wij bij interesse op.

Als je op zoek bent naar de leukste stripboeken, dan ben je bij Stripboekenhandel zoals je weet helemaal aan het juiste adres. Maar niet alleen voor de verkoop van een stripboek zit je bij ons goed; ook voor de verkoop van jouw eigen strips kun je dus bij ons terecht. Heb je zelf een collectie stripboeken in goede staat of zeer goede staat die u graag wilt verkopen, dan kun je ons deze te allen tijde aanbieden en hierover contact met ons opnemen. Mochten er exemplaren tussen zitten die wij willen aanschaffen, dan nemen wij de titels graag van je over. Wij zijn op dit moment het meest geïnteresseerd in Lucky Luke, Joop Klepzeiker, Suske en Wiske en Asterix en Obelix, Haagse Harry en Guust Flater,

Neem voor meer informatie over de verkoop van je eigen stripboeken contact op via de gegevens op deze pagina, of geef ons een belletje op 010-7670070. Alleen op afspraak.

BEKIJK HIER AL ONZE STRIPBOEKEN