Wij ondervinden geen last van COVID-19. Wij hanteren de normale levertijden en u kunt gewoon bij ons bestellen.

Suske en Wiske Stripboeken komen met nieuwe verhalen

suske wiske

In maart debuteerden Suske en Wiske stripboeken met De Wrede Wensput in de krant. Vanaf dat moment kwamen er in de krant nieuwe vervolgverhalen van de Belgische striphelden. Sukse en Wiske stripboeken waren weer tot leven gebracht met nieuwe strips door een kleine Vlaamse studio. In die studio worden er hele dagen besteed aan het maken van de nieuwe strips waarbij de legendarische grondlegger van de Belgische strip Willy Vandersteen nog altijd stiekem meekijkt. Het mooie aan het werk is dat de strip nu gemaakt en geanimeerd wordt door zijn eigen kleinzoon. 

Weinig liefhebbers van de strip zullen het door hebben dat zij tijdens de treinrit naar Antwerpen, Brussel of Parijs langs de plek komen waar de legendarische strips worden gemaakt. Nog geen 30 stappen verwijderd van het Vlaamse dorpje Heide staat de mysterieuze Studio Vandersteen. Hier worden dagelijks nog steeds honderden potloodtekeningen, geïnkte plaatjes, dialogen, schrijfwerk en ingekleurde pagina’s geproduceerd totdat alles samenkomt en een gloednieuw avontuur creëert voor het de stoere Suske en het brutale meisje Wiske. Je zal misschien denken dat het een immens grote fabriek zal zijn met honderden werknemers, alleen dat is niet zo. Het is niet meer dan een zonnige studio in het Heide waar grootvader, kleinzoon en een tekenaar aan het werk zijn. Het is niet meer zoals jaren geleden toen er nog vele werknemers waren in een grote ruimte die een paar kilometer verderop in Heide bevond.

Ben jij ook nog steeds een liefhebber van Suske en Wiske net zoals wij van Stripboekenhandel.nl? Dan hebben wij goed nieuws! Wij vernieuwen elke dag onze voorraad van Suske en Wiske stripboeken. Wij hebben honderden en misschien wel duizenden strips op voorraad van hardcovers, softcovers, collector’s items tot tweedehands strips. Onze strips worden met de hand gecontroleerd op schade. Alle strips zijn van hoge kwaliteit en perfect voor alle liefhebbers die nog steeds het heerlijk vinden om te ontspannen met een Suske en Wiske.

Betaling bij Stripboekenhandel.nl gaat gemakkelijk via iDeal. Wij maken ook gebruik van kortingscodes en verschillende acties! Ook zo benieuwd geworden naar al onze goedkope stripboeken? Neem dan hier een kijkje bij onze prachtige voorraad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook onze andere webshops