Spiderman pocketstrips

Spiderman pocketstrips

Ben jij op zoek naar een spannend avontuur van Spiderman? Dan ben je bij Stripboekenhandel.nl op de juiste plek! Wij verkopen een groot assortiment van de oude Peter Parker De Spektakulaire Spiderman pocketstrips zodat jij terug in de tijd kan! Deze geweldige series komt uit 1980 en spelen zich vooral af in New York. De slechteriken vechten tegen Spiderman in spannende gevechten en proberen de stad te vernietigen, zal het Spiderman lukken ze tegen te houden? Wij verkopen twee verschillende Spiderman pocketstrips, de Peter Parker serie en de Junior Press serie waarin je kennis maakt met de heldendaden van Spiderman en zijn rivalen.

Historie

Spiderman Amazing Fantasy, no. 15 is de aller eerste comic en kwam uit in 1962. Het ging over een sneu weeskind die was gebeten door een radio actieve spin op een wetenschappelijke tentoonstelling en heeft op die manier superkrachten gekregen. Hierdoor kan hij het kwaad bevechten. De originele serie was getekend door Stan-Lee die jammer genoeg overleden is. De illustraties in de Spiderman pocketstrips zijn spectaculair en leuk om naar te kijken. De teksten lezen makkelijk weg en zo ga je snel door de serie heen. Gelukkig zijn er enorm veel boekjes dus zal je ze niet in eens allemaal uit lezen.

Levering

Als je bij ons een boekje besteld voor vier uur gaat het boekje vandaag nog op de post en ligt het pakje morgen in de brievenbus. Als er een boekje op zaterdag of zondag word besteld wordt hij maandag pas verstuurd. Met onze grote aanbodt aan Spiderman strips kan je je verzameling mooi uitbreiden of afmaken. Wij hebben vele titels van zowel Peter Parker Spiderman als Junior Press Spiderman. Achter in de Junior Press stripboeken zitten vaak ook nog spannende verhalen los van Spiderman die erg leuk zijn om te lezen, zo kom je nog meer te weten over het universum van de superheld

Bekijk ook onze andere webshops