Nieuwste Rooie Oortjes strip

Nieuwste Rooie oortjes strip vind je op Stripboekenhandel.nl

Nieuwste Rooie oortjes strip morgen bij jou in huis

Op zoek naar de nieuwste Rooie oortjes strip? Als groot fan van Rooie oortjes wordt het jou heel makkelijk gemaakt. Deze korte strips worden aan de lopende band bedacht en getekend. Er worden daarom meerdere malen per jaar nieuwe albums uitgebracht die jij kan bestellen op stripboekenhandel.nl. Doe je dit voor 16u, dan heb jij je de Rooie oortjes morgen al in huis. Als jouw bestelling boven de €75 komt, dan hoef jij niet eens te betalen voor de bezorging.

Gouden combinatie tussen erotiek en humor

De Rooie oortjes zijn zo ontzettend populair geworden door de perfecte combinatie van erotiek en humor. De platte mannenhumor en de rondborstige schaars geklede vrouwen zijn makkelijk leesvoer voor de mannen. Daarnaast zijn het allemaal korte verhaaltjes waardoor jij een paar kleine stripjes per avond kan lezen. De stripboeken zijn wel 18+, dus zorg ervoor dat jouw jonge kinderen niet bij de stripboeken kunnen.

Nieuwe productie

Doordat de serie zo populair is en doordat ze makkelijk door meerdere auteurs te maken en te tekenen zijn, komen er nog steeds veel nieuwe Rooie oortjes uit. Dit is natuurlijk super goed nieuws voor alle grote fans, maar ook voor de nieuw geïnteresseerde in Rooie oortjes. Heb jij er namelijk nog nooit één gelezen, dan kan je een jaar vooruit met de strips en aan het eind van het jaar, ligt er weer een hele nieuwe stapel stripboeken voor je klaar.

Andere stripboeken voor volwassenen

Natuurlijk zijn er ook andere stripboeken voor volwassenen. Zo is er Haagse Harry met Haagse Biance en Jopie Klepzeiker, die allebei dezelfde platte humor bevatten als de Rooie oortjes. Verder bevatten de stripboeken voor kinderen ook diepere boodschappen voor volwassenen. Laat je dus lekker verassen door nieuwe stripboeken die je bestelt op stripboekenhandel.nl.

Alle stripboeken bekijken? Klik Hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook onze andere webshops