The X-men

The X-men comics vind je op Stripboekenhandel.nl

Bestel je favoriete comics van The X-men comics bij stripboekenwinkel.nl

The X-men, of in het Nederlands de X-mannen genoemd, is een bekende fictieve groep superhelden uit een gelijknamige comics reeks van Marvel comics. Deze comic is bedacht door tekenaar Jack Kirby en schrijver Stan Lee. Tegenwoordig is The X-men ook bekend van film en televisie. De verhalen hebben vaak betrekking op maatschappelijke problemen zoals discriminatie. In het verleden waren de comics vaak een metafoor voor de ongelijkheden tussen blank en zwart maar later werden ook andere vormen van discriminatie aangehaald. The X-men zijn mutanten die geboren zijn met het x-gen, waardoor ze over bijzondere krachten beschikken. Hierdoor worden ze als bedreiging gezien door de gewone mens en waardoor de gemoederen vaak hoog oplopen. De mutanten waren gecreëerd door Professor X en creëerde eveneens een school voor andere mutanten zodat ze om kunnen leren gaan met hun gaven. Deze zeer spannende comic kan je goedkoop bestellen op stripboekenwinkel.nl.

The X-men comics bestellen

Bij de online stripboekenwinkel stripboekenhandel.nl, zijn verschillende the X-men comics te bestellen. Op de website kun je gemakkelijk zoeken per categorie, prijzenfilter en de zoekfunctie. Er zijn zowel softcover als hardcover stripboeken te verkrijgen en is er naast comics en stripboeken ook leuke merchandise van je favoriete superhelden in het assortiment te vinden. Zo zijn er onder andere DVD’s, wekkers, lampen, magneten, beeldjes en poppetjes beschikbaar. Wanneer je niet kan vinden wat je zoekt, kun je altijd contact opnemen zodat er nagegaan kan worden of het specifieke artikel voor je besteld kan worden.

Leveringen en betalen

Stripboekenwinkel.nl staat bekend om zijn snelle levering. Wanneer je je gewenste X-Men comics besteld voor 16:00u, worden ze de volgende dag al bij je bezorgd, tenzij je in het weekend bestelt, dan worden ze op dinsdag geleverd. Betalingen gebeuren veilig en snel via bankcontact of met iDeal.

Alle stripboeken bekijken? Klik Hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook onze andere webshops