Suske en Wiske 353 – Het Gewiste Wiske

Suske en Wiske 353 - Het gewiste Wiske

Suske en Wiske stripboeken

De strips van Suske en Wiske is één van de langstlopende stripreeks binnen de Benelux. Zo ook de nieuwste Suske en Wiske 353 – Het Gewiste Wiske. De stripreeks van Suske en Wiske is verschenen in meer dan 25 talen wereldwijd en is getekend door Willy Vandersteen. De stripreeks van Suske en Wiske werd voor het eerst gepubliceerd in 1945 en daarom zijn de oude en zeldzame edities erg populair bij echte stripboekverzamelaars. Ben jij ook een echte verzamelaar? Onze website heeft een uitgebreide verzameling aan oude en nieuwe stripboeken.

Suske en Wiske – Het Gewiste Wiske

De Zwarte Madam zint op wraak. Met haar kameraden Kludde en Lange Wapper verzint ze een verschrikkelijk plan om de mensheid een flinke opdonder te geven. Maar om dit gedaan te krijgen moet ze opnieuw verkozen worden als de voorzitter van de Spokenbond. Maar dit willen de andere spoken hoe dan ook voorkomen. Dus verzint ze een plan om Sus Antigoon te ontvoeren en dwingt zij hem haar te helpen. Sus Antigoon komt er al snel achter dat de zwarte madam diepe snode plannen heeft om de mensheid in een grote hoop ellende te brengen. Suske en Wiske roepen hun vrienden bij elkaar om de zwarte madam te stoppen en de betovering te verbreken. Nieuwsgierig? Bestel Suske en Wiske 353 – Het Gewiste Wiske via Stripboekenhandel.nl!

Online stripboeken bestellen

Op stripboekenhandel.nl kun jij gemakkelijk jouw favorieten Suske en Wiske strips bestellen. Online stripboeken bestellen is erg makkelijk als je nog een paar stripboeken nodig hebt voor je verzameling. Wanneer jij meerdere stripboeken bestelt en een bedrag hebt dat minimaal €75 is dan wordt je bestelling gratis naar je verzonden. Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen bezorgd en dan kun je beginnen met het lezen van je favorieten stripboeken. Dankzij onze grote voorraad is er voor iedereen wel wat leuks te lezen!

Ben jij erg nieuwsgierig geworden naar onze voorraad stripboeken? en wil jij direct een stripboek kopen? Bekijk onze volledige collectie hier!