Superman comics

Superman comics vind je op Stripboekenhandel.nl

Bestel de leukste Superman comics bij stripboekenhandel.nl

De welbekende Superman is van origine een Amerikaanse comic. Superman werd voor het eerst gepubliceerd in 1938 in Action Comics #1. Deze strip was meteen zo succesvol dat Superman zijn eigen comic album kreeg. De eerste van alle superhelden uit de hele geschiedenis, voor het eerst uitgebracht in de zomer van 1939. Tussen 1986 en 2006 werd de bekende stripreeks “De avonturen van Superman” genoemd. Vanaf mei 2006 is de naam weer terug veranderd naar “Superman”. Deze superheldenstrip wordt gepubliceerd door DC Comics en kent 228 uitgaven. Tegenwoordig is Superman ook erg bekend door de 8 films die er tot nog toe over de superheld gemaakt zijn. Ben je benieuwd naar de originele comic of ben je als Superman fan op zoek naar een specifiek exemplaar? Dan ben je bij stripboekenhandel.nl aan het goede adres.

Superman comics bestellen

Stripboekenhandel.nl heeft vaak originele Superman comics in het assortiment, zowel nieuw als tweedehands. Op de website kun je eenvoudig je gewenste Superman producten vinden aan de hand van de zoekfunctie, de aangegeven categorieën en het prijsfilter, waarmee je je gewenste prijsrange aan kan geven. Naast goedkope hardcover en softcover stripboeken biedt deze online stripboekenwinkel ook originele Superman merchandise zoals poppetjes, beeldjes, scheurkalenders, agenda’s, spaarpotten, lampen, tassen, kaartspellen, magneten, pluche knuffels en nog veel meer. Wanneer je jouw gewenste artikel er niet tussen ziet staan, kun je altijd contact opnemen door middel van een telefoontje of een e-mail, zodat voor je nagegaan kan worden of jouw artikel besteld kan worden.

Betaling en levering

Alle producten die op stripboekenhandel.nl besteld worden, worden uit de voorraad geleverd. Dit betekent, dat wanneer je je favoriete Superman artikel voor 16:00u bestelt, je deze de volgende dag al in huis hebt, tenzij je in het weekend bestelt. In dat geval wordt je bestelling op dinsdag geleverd. De betaling kun je eenvoudig en veilig voltooien via bankcontact of iDeal.

Alle stripboeken bekijken? Klik Hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook onze andere webshops