Stripboeken van De Huurling

De Huurling Stripboeken

De stripboeken van de huurling zijn begonnen in 1980 door de Spaanse kunstenaar Vicente Segrelles. De huurling is een sciencefiction- stripreeks waarbij elk album een uniek cover heeft die gemaakt is in olie, een tijdrovende techniek. De stripreeks van de huurling staat bekend om de grote aandacht voor de weergave van erg gedetailleerde landschappen. Het plot gaat over een mysterieuze en anonieme huurling uit een verborgen district genaamd The Country of The Clouds. In deze afgelegen regio ontwikkelt de mensheid een cultuur die verschilt van de rest van de wereld, terwijl ze tegelijkertijd draken, monsters, reptielachtige reuzen, Amazones en andere personages uit de wereld van middeleeuwse fantasie tegenkomen.

De Huurling Stripboeken Collectie

Stripboekenhandel.nl biedt een mooie verzameling aan De Huurling stripboeken. Een aantal goede stripboeken uit onze verzameling zijn onder andere:

  • De Huurling 12 – De Ontvoering. In dit deel reist de huurling naar Arabië om een aantal vrouwen te redden die deel uitmaken van de ‘sekte van het heilige vuur’.
  • De Huurling 11 – De Vlucht. Er is zes jaar voorbij sinds aarde bijna in aanvaring kwam met de planeet Geos. Binnen enkele dagen zullen de planeten elkaar weer ontmoeten, maar de monniken hebben een ander mysterie aan hun hoofd.
  • Het tiende deel van de Huurling – De Reuzen. In dit deel verteld de huurling over zijn vroegere avonturen waaronder een spannende belevenis met een stam reuzen.

Stripboeken van De Huurling Bestellen

Stripboeken van De Huurling zijn nu erg gemakkelijk online te bestellen via Stripboekenhandel.nl. Het bestellen is veilig via een van de volgende betaalmogelijkheden: iDeal, Bancontact of Giropay . Bestel jij jouw favorieten strip voor 16.00 op een werkdag? Dan is de bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen bezorgd en dan kun je zo snel mogelijk beginnen met het lezen van je favorieten strips.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze verzameling aan De Huurling stripboeken en wil je zo snel mogelijk beginnen met lezen? Bekijk ze dan allemaal, klik hier!