Nieuwe Suske en Wiske 2020

Nieuwe Suske en Wiske 2020 strips vind je op Stripboekenhandel.nl

Nieuwe Suske en Wiske 2020

Wij kunnen jou nu al met vreugde vertellen dat er weer een heel aantal nieuwe Suske en Wiske 2020 versies aankomen. Er staan nu al drie nieuwe stripboeken van Suske en Wiske gepland voor het eerste half jaar. De titels zijn ook al bekend en zijn als volgt: Suske en Wiske en de verloren Van Eyk, Suske en Wiske en de preutse prinses & Suske en Wiske en het gewiste Wiske. De titels klinken al spannend, nu nog even wachten tot 2020.

De Suske en Wiske kalender voor 2020

Wat je al wel vast kan kopen is de kalender voor 2020 van Suske en Wiske. Zo heb jij elke dag van het nieuwe jaar een stripje van jouw favoriete duo te lezen. Dit kan ook een leuk cadeau voor in de schoen voor Sinterklaas zijn of voor in de sok voor Kerst. Op deze kalender staan ook tal van weetjes over Suske en Wiske. Scoor de kalender snel op stripboekenhandel.nl.

Nieuwe striphelden in 2020

Door de ongekende populariteit van stripboeken momenteel, komen er hoogst waarschijnlijk weer een aantal nieuwe striphelden bij in 2020. We moeten hiervoor vooral naar Marvel kijken, die de laatste jaren zeer actief is geweest met het verzinnen van nieuwe figuren zoals de Black Panther. Toch verwachten we ook wat nieuwe figuren bij strips zoals Donald Duck en Asterix en Obelix.

Wat kan je nog meer verwachten in 2020 aan stripboeken

Behalve nieuwe Suske en Wiske stripboeken en nieuwe stripfiguren, komen er natuurlijk ook gewoon weer nieuwe edities van stripboeken zoals Rooie oortjes en Kuifje. Hou onze site in de gaten voor alle nieuwe stripboeken en bestel ze meteen om ze de volgende dag in huis te hebben. Als je dit voor vier uur in de middag doet, dan lukt dit gegarandeerd.

Alle stripboeken bekijken? Klik Hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook onze andere webshops