Nieuwe Suske en Wiske 2019

Nieuwe Suske en Wiske 2019 strips vind je op Stripboekenhandel.nl

Nieuwe Suske en Wiske 2019

Suske en Wiske behoort tot de meest nieuw publicerende stripboeken van de traditionele strips, op stripboekenhandel.nl vind jij de nieuwe Suske en Wiske 2019. In dit jaar komen er maar liefst 6 nieuwe edities uit, de laatste twee verschijnen in november en december. Voor de Sint en de Kerstman zijn dit dus ook top cadeautjes. Lees snel over Lambik plastiek, het betoverende boek en de wrede wensput. Allen zijn te vinden in onze webshop.

Suske en Wiske en het lekkere lab

Het laatst uitgekomen deel heet Suske en Wiske en het lekkere lab. In dit deel komen natuurlijke alle bekende personages voor zoals Jerom, Lambik en Sedonia. Het verhaal gaat over een restaurant waar het eten afschuwelijk smaakt en over een machine die eetbare wolken kan maken. Hou jij dus wel van lekkernijen en zou jij ook wel wolken willen kunnen eten of ben je gewoon van fan van Suske en Wiske, dan moet jij dit stripboek meteen bestellen en lezen.

Welke stripboeken brengen nog meer nieuwe edities uit?

Hoewel Suske en Wiske op hele frequente basis nieuwe stripboeken uitbrengen, zijn zij zeker niet de enige die dat doen. Stripboeken zijn zo populair nu, dat er van heel veel strips nieuwe verhalen worden bedacht. Zo is er net een nieuwe Asterix en Obelix (en de dochter van de veldheer) uit en komt Marvel continu met nieuwe verhalen. Ook is Donald Duck nog steeds heel populair, maar ook zoiets als Rooie oortjes publiceert nog steeds.

Eerstehands en tweedehands stripboeken

Bij stripboekenhandel.nl kan jij terecht voor zowel eerstehands als tweedehands stripboeken. De nieuwe publicaties uit bijvoorbeeld 2019 zijn natuurlijk alleen nog maar eerstehands te krijgen, maar vooral de oude versies gaan vaker als tweedehands over de toonbank. Check de website snel om te zien wat er allemaal beschikbaar is.

Alle stripboeken bekijken? Klik Hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook onze andere webshops