Kuifje – De sieraoj van Bianca Castafiore

Kuifje – De sieraoj van Bianca Castafiore

Kuifje Stripboeken

Wie kent de strips van Kuifje niet? De populaire avonturen van Kuifje zijn geschreven door Georges Prosper Remi Remi die ook wel bekend staat als Hergé. Kuifje begon in 1929 als een Belgische krantenstrip en verscheen in 1930 voor het eerst als een album. De eerste Nederlandstalige strip van Kuifje verscheen in 1946. De strips van Kuifje is in meer dan 110 talen en dialecten vertaald. Zo ook het Tilburgse dialect voor de unieke strip van Kuifje – de sieraoj van Bianca Castafiore. Ben jij een echte verzamelaar van Kuifje stripboeken? Stripboekenhandel.nl biedt een uitgebreide collectie aan de stripboeken van Kuifje. Bekijk onze volledige collectie hier! 

Kuifje – De Sieraoj van Bianca Castafiore

Het bijzondere exemplaar van de avventuure van Kuifje biedt de lezer de unieke kans om een strip te lezen die vertaald is in het Tilburgse dialect. De strip zit vol met echte Tilburgse uitdrukking zoals: ‘Duuzend bommen èn grenaote!’ en “Ge zèèt enen bullebak!”. Het verhaal gaat erover dat Haddock onverwacht bezoek krijgt in kasteel Molenstool. Bianca Castafiore verschijnt en Haddock raakt gewond na een ongeluk. Op een zeker moment verdwijnt de smaragd van Castafiore en gaat Kuifje op onderzoek uit.

Online Stripboeken van Kuifje Bestellen

Op stripboekenhandel.nl kun jij jouw favorieten stripboeken van Kuifje gemakkelijk bestellen. Online stripboeken bestellen is erg makkelijk en veilig. Het bestellen van stripboeken kan via een van de volgende manieren: iDeal, Bancontact of Giropay. Wanneer jij jouw favorieten stripboeken bestelt en het bedrag minimaal €75 is dan wordt je bestelling gratis naar jou verzonden. Bestel jij voor 16.00 op een werkdag?  Dan is de bestelling binnen 1-2 werkdagen bezorgd en dan kun je zo snel mogelijk beginnen met het lezen van je favorieten stripboeken. Dankzij onze grote voorraad is er voor jong en oud altijd wat leuks te lezen!

Ben jij erg nieuwsgierig geworden naar Kuifje – De Sieraoj van Bianca Castafiore? en wil jij direct dit stripboek kopen? Klik dan hier!