Elfquest Stripboeken

Elfquest Stripboeken

Elfquest

De Elfquest stripboeken zijn begonnen in 1978 door Wendy en Richard Pini. Het is een fantasie verhaal over een groep elven en andere fictieve wezens die moeite hebben met overleven op een primitieve planeet met twee manen. Elfquest was een van de eerste stripboek series met een geplande conclusie. Aan het begin werd Elfquest gepubliceert door WaRP wat staat voor Wendy en Richard Pini, Maar na wisselingen tussen verschillende uitgevers wordt het tegenwoordig uitgeven door het Amerikaanse bedrijf Dark Horse Comics.

Nieuwe Elfquest Stripboeken

Stripboekenhandel.nl biedt een mooie verzameling aan nieuwe Elfquest stripboeken. Een aantal goede stripboeken uit onze verzameling zijn onder andere:

Stripboeken bestellen

De stripboeken van Elfquest zijn nu gemakkelijk online te bestellen via Stripboekenhandel.nl. Het bestellen kan veilig via een van de volgende betaalmogelijkheden: Bancontact, Giropay of iDeal. Bestel jij jouw stripboek voor 16.00 op een werkdag? Dan krijg jij het de volgende dag al in huis zodat jij zo snel mogelijk kan beginnen met lezen! Alle stripboeken, agenda’s en boeken op Stripboekenhandel.nl komen uit onze eigen voorraad en daarom zorgen wij altijd voor de beste prijs en kwaliteit!

Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze verzameling aan Elfquest stripboeken en wil je direct een stripboek kopen? Bekijk ze dan allemaal, klik hier!