Dutch Comic Con

Dutch Comic Con stripboeken vind je op Stripboekenhandel.nl

Dutch Comic Con

Wat beleef je bij de Dutch Comic Con – de Stripboeken Striphelden Stripfiguren beurs bijeenkomst.
De Dutch comic con is de stripboeken, stiphelden, stripfiguren beurs bijeenkomst. ofwel de Heroes Dutch Comic Con. Per editie is Heroes comic con met ruim 35000 bezoekers de grootste comic con van Nederland. Hier kunnen liefhebbers van strips en comics hun passie met elkaar delen. Er is altijd een gevarieerd programma met betrekking tot strips, comics, superhelden, films, games etc. Een groot onderdeel van het evenement is dat veel fans vaak in cosplay uitdossen tot hun favoriete helden uit bekende comics en stripboeken. Dit is een fysieke plek waar enorm veel merchandise van je favoriete strip en comic heroes aangeboden worden en waar je de allernieuwste items kan scoren. Stripboekenwinkel.nl is ook van de partij en biedt een groot assortiment aan hardcover en softcover stripboeken en comics en hoog kwalitatieve maar betaalbare merchandise.

Bestellen bij stripboekenhandel.nl

Buiten het assortiment van goedkope stripboeken en comics, waarin je meer dan 1000 exemplaren vindt, biedt stripboekenhandel.nl een grote hoeveelheid aan merchandise. Zo vind je op de website onder andere DVD’s enpluche knuffels. Maar ook stripfiguren poppetjes, stripfiguren beeldjes, wekkers, scheurkalenders, spaarpotten, magneten, lampen, tassen en nog veel meer ontbreken niet. Zelfs indien je niet exact vind wat je zoekt, kan er voor je nagegaan worden of het desbetreffende product voor je besteld kan worden. Hiervoor kan je altijd even bellen of een mailtje sturen. Daarnaast kun je eenvoudig je favoriete producten vinden door het handige navigatiemenu op de website.

Leveren en betalen

Wanneer je iets op stripboekenhandel.nl voor 16:00u bestelt, heb je het de volgende dag al in huis. Wanneer je iets in het weekend bestelt, wordt je bestelling op dinsdag geleverd. Gezien alle artikelen uit de voorraad geleverd worden, is een snelle levering gegarandeerd. Alle bestellingen worden door PostNL bezorgd. Ook betalen gaat veilig en snel met iDeal of via bankcontact.

Alle stripboeken bekijken? Klik Hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook onze andere webshops