All Star comics

All Star comics vind je op Stripboekenhandel.nl

Bestel je favoriete All Star comics bij stripboekenwinkel.nl

All Star comics is een stripboekenreeks uit de Verenigde staten van DC comics. Het concept van All Star strips was een anthologie van verschillende vooraanstaande superhelden strips. Zo werden er door de jaren heen strips gepubliceerd van Sandman, Golden age flash, Spectre, Doctor Fate, Hawkman en Wonder Woman. De originele All Star strips werden gepubliceerd tussen 1940 en 1978 en er zijn 57 originele uitgaven van verschenen. In 2000 en 2001 heeft DC comics een aantal vooraanstaande edities van All Star stripboeken opnieuw uitgegeven onder de millenniumreeks editie. Deze versies waren net als in de vroegere jaren weer meteen populair. Ben je op zoek naar een exemplaar van de kenmerkende All Star Comics? Dan is het aan te raden eens in het assortiment van stripboekenhandel.nl te zoeken.

All Star comics bestellen

Wanneer je op zoek bent naar All Star stripboeken, is het een goed idee om op de website van stripboekenhandel.nl te zoeken. Hierop vind je makkelijk je gewenste artikelen door middel van de aangegeven categorieën en de zoekfunctie. Bovendien kun je je gewenste prijzenrange aangeven met het handige prijzenfilter. Naast goedkope comics en stripboeken heeft stripboekenhandel.nl ook leuke merchandise beschikbaar, zoals pluche knuffels, stripfigurenbeeldjes, poppetjes, scheurkalenders, agenda’s, DVD’s, wekkers en nog veel meer. Zelfs wanneer je op de website niet direct vindt wat je zoekt, kan er voor je nagegaan worden of het desbetreffende artikel voor je besteld kan worden. Dit kun je doen door middel van een e-mail of een telefoontje.

Verzending en betaling

Op stripboekenwinkel.nl kun je eenvoudig en veilig met iDeal of via bankcontact betalen. Bovendien staat deze website bekend om de snelle levering. Als je je favoriete All Star comic voor 16:00u bestelt, kun je deze de volgende dag al thuis verwachten. Alle bestellingen worden door PostNL bezorgd. Wanneer je iets in het weekend bestelt is het daarom zo dat de bestelling dinsdag geleverd wordt.

Alle stripboeken bekijken? Klik Hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook onze andere webshops