Action Comics

Action Comics vind je op Stripboekenhandel.nl

Bestel de spannendste Action Comics bij stripboekenwinkel.nl

Action Comics is een Amerikaanse stripreeks die in 1938 het superhelden genre introduceerde. In het eerste deel van de serie werd door Joe Shuster en Jerry Siegel Superman bedacht. Deze stripreeks is de langstlopende serie van DC comics. In 2011 werd besloten de nummering opnieuw te beginnen en werd in 2016 weer teruggekeerd naar de originele nummering. Action Comics is de stripreeks waarin veel personages uit de huidige cast van Superman voor het eerst hun intrede deden. Voorbeelden hiervan zijn Lois Lane, Jimmy Olsen, Supergirl en Lex Luthor. De edities waarin de personages voor het eerst geïntroduceerd werden, zijn wereldwijd erg waardevol voor verzamelaars en speculanten. Action Comics #1 is dan ook de meest waardevolle comic ter wereld. Op stripboekenwinkel.nl vind je vaak zowel nieuwe als tweedehands uitgaven van deze comicreeks.

Action stripboeken bestellen

Op stripboekenhandel.nl kun je eenvoudig naar jouw favoriete Action Comics exemplaren zoeken door middel van de zoekfunctie en het categoriemenu. Daarnaast kun je zoeken binnen je gewenste prijsrange met het handige prijsfilter. Naast goedkope stripboeken en comics heeft stripboekenwinkel.nl ook agenda’s, scheurkalenders, pluche knuffels, DVD’s, stripbeeldjes, strippoppetjes, lampen, wekkers, spaarpotten, tassen, magneten, etc. in het assortiment. Indien er niet precies bij zit waar je naar zoekt, kun je altijd contact opnemen door middel van een telefoontje of e-mail zodat er voor je nagegaan kan worden of je gewenste artikel voor je besteld kan worden.

Leveren en betalen

Stripboekenhandel.nl zorgt voor een snelle levering van de bestelde producten, gezien alles wat via de website besteld wordt uit de voorraad geleverd wordt. Wanneer je voor 16:00 Action Comics artikelen besteld, heb je ze de volgende dag al in huis. Indien je iets in het weekend bestelt, wordt dit op dinsdag geleverd. Je kunt eenvoudig, veilig en snel betalen via iDeal of bankcontact.

Alle stripboeken bekijken? Klik Hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook onze andere webshops