50 Jarig Jubileum van Jan, Jans en de Kinderen

50 Jarig Jubileum van Jan Jans en de kinderen

Een van Nederlands meest bekende stripfamilies viert feest! Het is het 50 Jarig Jubileum van Jan, Jans en de kinderen. De strips van Jan, Jans en kinderen zijn begonnen door Jan Kruis in 1970 en verscheen wekelijks in het damesblad libelle. De hoofdpersonages van de familie bestaan uit vader Jan, dochters Karlijn en Catootje, moeder Jans en baby Gertje. Het gezin heeft ook veel voorkomende huisdieren als de rode kater en de teckel Lotje. Later krijgt het gezin ook nog de pony Kubus en de poes Loedertje.

50 Jarig Jubileum van Jan Jans en de Kinderen Collectie

Stripboekenhandel.nl biedt een uitgebreide verzameling aan Jan, Jans en de kinderen stripboeken die perfect zijn voor het 50 jarig jubileum. Een aantal goede stripboeken uit onze collectie zijn onder andere:

Stripboeken van Jan, Jans en de Kinderen Bestellen

Stripboeken van Jan, Jans en de kinderen zijn nu erg gemakkelijk online te bestellen via Stripboekenhandel.nl. Het bestellen is veilig via een van de volgende betaalmogelijkheden: Bancontact ,iDeal of Giropay. Bestel jij jouw stripboek tijdens een werkdag voor 16.00? Dan is de bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen bij jou thuis bezorgd en kun je zo snel mogelijk beginnen met het lezen van je favorieten strips.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze verzameling aan Jan, Jans en de kinderen stripboeken en wil je zo snel mogelijk beginnen met het lezen van jouw favorieten strip? Bekijk ze dan nu allemaal, klik hier!