10% Korting op Alle Stripboeken

10% Korting op de Gehele Collectie

Korting Tijdens Oktober en November

Ben jij een echte fan van stripboeken? Dan zijn de maanden Oktober en November bij stripboekenhandel.nl echt voor jou! In 2020 krijg jij tijdens Oktober en November 10% Korting op alle stripboeken wanneer jij de actiecode OKT/11 gebruikt. Ben jij van plan om meerdere stripboeken te bestellen? Dan krijg jij 10% korting op de gehele bestelling.

Unieke Kansen Met Korting

Stripboekenhandel.nl geeft jou de unieke kans om nu zeldzame strips te kopen met korting! Heb jij misschien interesse in de oude strips van Bessy? Of misschien één van de oude strips van Kid Colt of de Texas Rangers? Wat dacht je van onze grote collectie aan zeldzame Suske en Wiskes? Op Stripboekenhandel.nl krijg je nu de kans om met 10% korting op de gehele collectie erg zeldzame stripboeken goedkoper te bestellen zoals bijvoorbeeld:

Stripboeken Bestellen

Op Stripboekenhandel.nl kan jij stripboeken gemakkelijk met korting bestellen doormiddel van de actiecode OKT/11. Het bestellen van stripboeken is veilig en kan via een van de volgende manieren: Giropay, iDeal of Bancontact. Bestel jij jouw stripboeken voor 16.00 op een werkdag? Dan krijg jij het de volgende dag al binnen in huis! Bij een bestelling van minimaal €75,- zijn de verzendkosten geheel gratis!

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze verzameling van zeldzame stripboeken en wil je direct een stripboek kopen? Bekijk ze allemaal, klik hier!